Team Challenge

Team Challenge er en gruppe-aktivitet for dig og dine venner og/ eller kollegerne i firmaet, hvor jeres personlige mod og evne til at samarbejde og bryde grænser med garanti bliver sat på prøve!

I op til 40 meters højde tilbyder vi jer aktiviteter inden for:
Rappelling, Klatring, Balance, Frit fald mm…

Team Challenge er oplagt til medarbejderudvikling, institutioner, polterabends, herre- og tøseture mm.

Naturligvis foregår det hele under maksimal sikkerhed, og I vil blive tæt guidet og coachet af en af vores dygtige instruktører.

Se alle aktiviteter her eller enkelvist via nedenstående.

Kontakt os for priser eller information på 51 20 77 03 eller på mail: kontakt@urbanrangercamp.dk

Klatring Planken ud Jacobstigen BigSwing Rappelling
AusRappelling BalanceBom Trustbuster Skysurf DoubleDare

+++++ : Bad Ass Index (tør du!?)
Mand/streger : Fitness (hvor god form du skal være)

Vi kan lige så godt sige det med det samme; vi stryger jer ikke med hårene, for målet er at gøre ting, I ikke troede var muligt!

Confined Space

Stol på din makker og håb, at tilliden er gengældt, når I skal navigere igennem Confined Space labyrinten. Jeres klaustrofobi og evne til at samarbejde i fuldstændig mørke, vil blive testet til det yderste!!
MENU BOOK

Klatrevæg

Dine arm-, ben- og mavemuskler hviner, du har kun fat med det yderste af dine finger- og tåspidser, og pulsen dunker.
Du befinder dig på vores 25 meter høje klatrevæg, en rå konstruktion med forhindringer, du skal forcere på din vej mod toppen.
MENU BOOK

Planken Ud

I bedste sørøverstil skal du gå planken ud i syv meters højde. Din eneste mulighed for at redde livet er ved at springe ud og gribe fat i trapezen.Fanger du den, er det godt. Hvis ikke….
MENU BOOK

Jacobsstigen

Med Jakobsstigen kommer du tættere på din skaber.
Navnet har sin oprindelse i Det Gamle Testamente, hvor en af patriarkerne, Jakob, ser en stige i en drøm, der rækker op i himlen til Gud.I Urban Ranger Camps rå univers rækker Jakobsstigen op i 40 meters højde. Og ingen klarer den alene. For afstanden mellem
trinene forøges, og hvis I ikke er et team, der hjælper hinanden og samarbejder, når I aldrig til tops.
MENU BOOK

Big Swing

Du står og kigger ud over kanten i 40 meters højde. Du skal nu tage skridtet ud i otte meters frit fald og et sving på 34 meter. Nu kommer din fysik på prøve, da du skal klatre 17 meter op ad en frit hængende rebstige.
Du skal være minimum 18 år for at kaste dig ud i Big Swing og skal forinden klare en test, hvor du skal være i stand til at kravle seks meter op ad en rebstige. Klarer du ikke testen, tilbyder vi dig en anden aktivitet.
Big Swing er ikke en aktivitet for grupper, men max to personer, da det tager i gennemsnit 40-45 minutter for en enkelt person at gennemføre aktiviteten.
MENU BOOK

Rappelling:

Forestil dig, du står på toppen af Rundetårn. Forestil dig så, at du svinger dig ud over gelænderet og skal fire dig ned langs ydermuren ved hjælp af et reb. Så har du en god ide om, hvor højt oppe fra du starter, og hvordan det er at rappelle ned af vores 35 meter vertikale væg.
MENU BOOK

Australsk Rappelling

Her rappelles med fronten vendt mod jorden fra 35 meters højde. Denne form for rappelling er en militær angrebsteknik opfundet af det australske militær i 1960erne, hvor soldaten er i stand til at fire sig ned med fuldt overblik og affyre et våben.

Hvis du synes, rappelling er vildt, så er australsk rappelling vanvittigt!

Australsk rappelling er en grænseoverskridende aktivitet og kræver en god fysik. Hvis du ønsker at kaste sig ud i aktiviteten alene, skal du have solid erfaring med at rappelle.

MENU BOOK

Balancebom

Bommen er 10 cm bred, og var det en gulvplanke i din lejlighed, ville du så nemt som ingenting kunne balancere hen ad den.
Men i Urban Ranger Camp har vi placeret den i 35 meters højde, og så begynder din hjerne at lave numre med dig.
MENU BOOK

Trust Buster

To og to skal i frem og tilbage på hver jeres 14 meter lange og smal jernbjælke i 35 meters højde. Undervejs skal i forcere 4 forskellige forhindringer, hvor eneste hjælp er et tyndt rør som i begge har fat i. En udfordrende aktivitet der kræver maksimal tiltro til sin makker.
MENU BOOK

Sky Surf

Sky Surf er en aktivitet for 3 personer, der vil udfordre jeres evne til at arbejde sammen og teste jeres balanceevne og højdeskræk til det yderste. Placeret på en smal platform i 35 meters højde, skal i som hold bugsere færgen fra den ene side til den anden og tilbage igen – kun ved hjælp af de reb, der med bred afstand, hænger ned fra loftet. En udfordrende og nervepirrende aktivitet, der kun kan gennemføres, hvis i arbejder sammen og holder balancen..
MENU BOOK

Double Dare

Stol på din makker og håb, at tilliden er gengældt, når I skal samarbejde om at balancere udad de to udspændte stålwirer i 35 meters højde.
Nå ja, det skal lige siges, at afstanden mellem jer undervejs bliver større og større. Og behøver vi at sige, at I selvfølgelig skal retur?
MENU BOOK