Fortroligheds-
politik og COOKIE-
POLITIK

tc_indgang

Fortrolighedspolitik

Urban Ranger Camp prioriterer datasikkerhed og fortrolighed højt, men vil også gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Vi indsamler derfor oplysninger, som vi bruger, når du køber Urban High Roping eller bestiller et Team Arrangement.

Det kan være informationer, om hvilke sider du besøger, og hvilke funktioner du gør brug af.

Hvem er dataansvarlig

Den øverste dataansvarlige i Urban Ranger Camp er ejeren Flemming Jensen. Spørgsmål vedrørende persondata, virksomheden opbevarer på enkeltpersoner, kan indhentes ved at tage kontakte Flemming pr. mail eller på telefon.

Hvilke typer information indsamler vi

Navn, telefonnummer, e-mail evt firmanavn.

Oplysninger om køb og købshistorik

Oplysninger, der sendes fra dit device, når du bruger vores hjemmeside. Det kan dreje sig om din enheds id, enhedens type, browsertypen, længden af den session, du har haft på vores site, din geografiske placering, henvisnings-URL’er, elektroniske adresser (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af vores sider. Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking-url’er.

Hvad bruger vi dine oplysninger til ?

Vi anvender dine oplysninger til at forbedre den service vi leverer på hjemmesiden. Hvis du anvender vores formular til at forespørge om et arrangement eller en anden forespørgelse gemmer vi din mail i et år og vil derefter slette den. Vi anvender dine persondata udelukkende til at kunne skræddersy et arrangement til dig.

Har du valgt at modtage nyheder og tilbud fra os vil vi i den nærmeste tid få lavet en automatisk slette funktion så du nemt kan afmelde dig disse. Hvis du ikke ønsker at være opskrevet på vores mailingliste afmelder vi dig ved at du sender en mail til kontakt@urbanrangercamp.dk

Hvor længe opbevare vi dine personoplysninger?

Når du har foretaget et køb hos os og dermed har overdraget dine personoplysninger til os, skal vi ifølge bogføringsloven gemme oplysningerne i 5 regnskabsår. Ordreoplysningerne i det interne ordresystem bliver ikke krypteret og bliver ikke videregivet til tredjepart.

Når vi bruger cookies til at følge dine aktiviteter på vores site, lagrer vi disse oplysninger 50 måneder i henhold til retningslinjerne i vores performanceværktøj Google Analytics.

Vi anvender cookies

For at få siden til at fungere og for at gøre den lettere for dig at bruge. Cookies hjælper os bl.a. med at få overblik over besøg, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden og vores ydelser. Dermed kan vi give dig en bedre brugeroplevelse med mere relevant indhold.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer, mobil eller tablet ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies. Cookies ligger på din egen computer, mobil eller tablet som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen. Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger  og hvordan websitet benyttes.

 

Deaktivering af Cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din computer, mobil eller tablet. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliteter der ikke virker mere.

Ønsker du alt deaktiver cookies kan du gøre det ved hjælp af følgende link

Du kan se en samlet oversigt over de cookies vi anvender på siden nedenfor

 

Cookie scan report

Domain name:  www.urbanrangercamp.dk
Server location:  Denmark
Cookies, in total:  14

Scan result
14 cookies was identified.
1 cookies are unclassified and needs manual classification and a purpose description.

Category: Necessary (3)
Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.
COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
CookieConsent urbanrangercamp.dk HTTP 1 year
Cookie purpose description: Stores the user’s cookie consent state for the current domain
Initiator: Script tag
Source: notinstalled
Data is sent to: Ireland (adequate)
JSESSIONID nr-data.net HTTP Session
Cookie purpose description: Preserves users states across page requests.
Initiator: Script tag
Source: https://urbanrangercamp.dk/booking/
Data is sent to: United States (adequate)
PHPSESSID urbanrangercamp.dk HTTP Session
Cookie purpose description: Preserves user session state across page requests.
Initiator: Webserver
Source: urbanrangercamp.dk
Data is sent to: Denmark (adequate)
Category: Preferences (1)
Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in.
COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
_icl_current_language urbanrangercamp.dk HTTP Session
Cookie purpose description: Saves the user’s preferred language on the website.
Initiator: Page source line number 61-63
Source: Inline script
Data is sent to: Denmark (adequate)
Category: Statistics (7)
Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.
COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
_ga flexybox.com HTTP 2 years
Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.
Initiator: Script tag
Source: https://urbanrangercamp.dk/booking-urban-high-roping/
Data is sent to: Denmark (adequate)
_ga urbanrangercamp.dk HTTP 2 years
Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.
Initiator: Script tag, page source line number 83
Source: https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-TXHK7R
Data is sent to: United States (adequate)
_gat flexybox.com HTTP Session
Cookie purpose description: Used by Google Analytics to throttle request rate
Initiator: Script tag
Source: https://urbanrangercamp.dk/booking-urban-high-roping/
Data is sent to: Denmark (adequate)
_gat urbanrangercamp.dk HTTP Session
Cookie purpose description: Used by Google Analytics to throttle request rate
Initiator: Script tag, page source line number 83
Source: https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-TXHK7R
Data is sent to: United States (adequate)
_gid flexybox.com HTTP Session
Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.
Initiator: Script tag
Source: https://urbanrangercamp.dk/booking-urban-high-roping/
Data is sent to: Denmark (adequate)
_gid urbanrangercamp.dk HTTP Session
Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.
Initiator: Script tag, page source line number 83
Source: https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-TXHK7R
Data is sent to: United States (adequate)
vuid vimeo.com HTTP 2 years
Cookie purpose description: Collects data on the user’s visits to the website, such as which pages have been read.
Initiator: Script tag
Source: https://urbanrangercamp.dk/booking/
Data is sent to: United States (adequate)
Category: Marketing (2)
Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.
COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
ads/ga-audiences google.com Pixel Session
Cookie purpose description: Used by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor’s online behaviour across websites.
Initiator: Script tag, page source line number 83
Source: https://www.google.co.uk/ads/ga-audiences?v=1&aip=1&t=sr&_r=4&tid=UA-38198507-1&cid=1601541855.1527802872&jid=1027286238&_v=j68&z=1829675836&slf_rd=1&random=3967086695
via https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-TXHK7R
Data is sent to: United States (adequate)
NID google.com HTTP 6 months
Cookie purpose description: Registers a unique ID that identifies a returning user’s device. The ID is used for targeted ads.
Initiator: Script tag
Source: https://urbanrangercamp.dk/kontakt/
Data is sent to: United States (adequate)
Category: Unclassified (1)
Unclassified cookies are cookies that we are in the process of classifying, together with the providers of individual cookies.
COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
gwcc urbanrangercamp.dk HTTP 3 months
Cookie purpose description: Unclassified
Initiator: Script tag, page source line number 83
Source: https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-TXHK7R
Data is sent to: United States (adequate)