Out of house

Vi elsker at udfordre vores gæster,
men tør i udfordre os? 

1
1F6A4523

KONSULENTYDELSER
Vil du udfordre Urban Ranger Camp?

Urban Ranger Camp har gennem tiden været med til mange specielle events – både som udøvere og som konsulenter. Fra tv programmer, som det stærkeste netværk og 5. halvleg til private virksomheder samt træning og uddannelse for redningstjenesten, politik og militæret.
Hvis vi kan stå inde for sikkerheden og kvaliteten, tager vi naturligvis fortsat imod en dristig udfordring.
Og mangler I en sparringspartner til at tilføre jeres kurser ellerfirmaarrangement en ekstra dimension, står Urban Ranger Camps professionelle instruktør team klar med viden, idéer og ekspertise til at skabe en unik begivenhed.
Vi arbejder gerne i både ind- og udland, til lands, til vands og i luften. Vi tilrettelægger læringsforløb af kortere og længere varighed og med mere eller mindre ekstremt indhold. I bestemmer.
Vi stiller gerne udstyr til rådighed – og det er også muligt at leje B&W hallen med aktiviteter.
Så ønsker I at rappelle ned ad Rundetårn, gå på vandet eller noget helt tredje, er vi med på at tænke nyt og sprænge rammerne.

Kontakt os på 51207703 eller på mail:
kontakt@urbanrangercamp.dk

Worlds highest rope climb

I September 2019 faciliterende vi sikkerhed og træning under rekord forsøget for verdens højeste rope climb. OCR atleten Leon Kofoed nåede i mål med det vilde stunt, hvor han formåede at klatre 50 meters reb fra en svævende luftballon i 1,5 km højde på trods af højdeskræk. Rekord forsøget var i samarbejde med RedBull Danmark og Go Dream oplevelsesgaver.

3-min

Nordic Race – Big Swing challenge

Vores venner fra Nordic Race udfordrede os til at skabe en ny forhindring til deres OCR løb på Refshaleøen.
Vi gjorde hvad vi er bedst til, nemlig at kaste folk ud i højderne (i den mest bogstavlige forstand) og lavede en forhindring hvor deltagerne skulle svinge sig med reb udover dokken i forsøget om at nå så langt som muligt inden de rammer det iskolde vand.
Vores Big Swing var meget vellidt blandt deltagerne og blev endda kåret til årets OCR forhindring i 2017.

Urban Skills

I 2018 havde vi fornøjelsen af, at bygge vores mobile setup “urban skills” i samarbejde med Nordic Race. Henover sommeren havde en masse svenske børn og teenagere mulighed for at klatre, rappelle og hoppe ud i vores jumpbag til både “Malmö festival” og “Big 5”. Du kan læse og se mere om urban skills HER.

5.gear

5. Gear

I kanal 5’s populære tv program 5.gear, spændte vi Cecilie Hother og Peder fast på toppen af en bil og så hvem der kunne blive liggende længst mens den fræsede rundt. Vi havde det sjovt – det tror vi også, at deltagerne havde.

Fuld plade – Superman challenge

Det populære tv program “Fuld plade” på TV2 havde endnu en spændende udfordring til os, hvor vi skulle hjælpe dem med at få en deltager til at føle hvordan det er at være intet mindre end superman.
Deltageren var spændt fast i et seleophæng, som vi varetog og blev ved hjælp af 2 støvsugere løftet/suget op, hvorefter han kunne flyve.
Vores ansvarsområde var seleophænget samt sikkerheden både før og under live tv showet.

 

Fuld plade
Skærmbillede 2018-06-06 kl. 10.44.43

Det stærkeste netværk – helikopter challenge

Vi har i flere omgange været del af at skabe rammerne omkring de vilde udfordringer der har været med i “det stærkeste netværk”, et tv program på kanal 5.
Vores personlige favorit var dog da deltagerne blev udfordret til at løfte en helikopter ude foran Urban Ranger Camp, med hjælp af deres netværk.
Hvor mange mennesker tror i, at det krævede for at løfte den?

Indvielse af FN bygning

I 2013 skulle FN bygningen indvies med manér og i ægte mission impossible stil. Her fik chefen himself æren af at overrække saksen til hendes majestæt dronningen, som skulle klippe båndet til åbningen over. 

Åbrning af FN

Topmodel holland

Teknisk set var det en “in house” opgave, da deltagerne af det hollandske top model program kom forbi til et udfordrende photoshoot i højden – fede billeder blev det til.