Firma
event

Urban Ranger Camp er den ultimative udfordring for den kollegiale ånd i firmaet og jeres evner til at samarbejde.

Grupper 2-min

FIRMA EVENT

Urban Ranger Camp er den ultimative udfordring for den kollegiale ånd i firmaet og jeres evner til at samarbejde.

I Urban Ranger Camp tilrettelægger vi vores firmaarrangementer ud fra bevidstheden om, at mennesker er forskellige, men at man ikke altid kender sine egne og hinandens grænser i et team. Det går vi målrettet efter at ændre!

Vi har erfaring for, at en dag i Urban Ranger Camp kan styrke den måde, I arbejder sammen på i det daglige, hvor flere tør begive sig ud i opgaver, de ellers ikke troede, de kunne klare.

Team Challenge er oplagt for firmaer

Her arbejder I sammen som gruppe i tæt kontakt med en instruktør, der guider jer og hjælper jer til at samarbejde.

Urban High Roping kan også bookes som en del af en firma udflugt, men er ikke en gruppe aktivitet med instruktør, men en individuel udfordring.
Vi kan tilbyde mødelokale for mindre grupper (20-25 pers.) til debriefing eller andre mødeaktiviteter. Desuden kan der arrangeres mødefaciliteter i til større grupper – ca. 5 min. gang fra Urban Ranger Camp.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 51207703 eller send en mail til kontakt@urbanrangercamp.dk

Vi samarbejder med en række spisesteder i umiddelbar nærhed af Urban Ranger Camp – hvis der ønskes indledende eller efterfølgende forplejning.

JS-min

“Jeg synes, at det er helt fantastisk. Det er et super team event for et team på en arbejdsplads. Det er sjovt, alle kan være med og man skal hjælpe hinanden og holdet er ikke stærkere end den svageste på holdet.”

-Søren

Deltager på Team Challenge arrangement, 2019

1F6A5512