Out of house

Vi elsker at udfordre vores gæster,
men tør i udfordre os? 

1F6A4583

KONSULENTYDELSER
Vil du udfordre Urban Ranger Camp?

Urban Ranger Camp har gennem tiden været med til mange specielle events – både som udøvere og som konsulenter. Fra tv programmer, som det stærkeste netværk og 5. halvleg til private virksomheder samt træning og uddannelse for redningstjenesten, politik og militæret.
Hvis vi kan stå inde for sikkerheden og kvaliteten, tager vi naturligvis fortsat imod en dristig udfordring.
Og mangler I en sparringspartner til at tilføre jeres kurser ellerfirmaarrangement en ekstra dimension, står Urban Ranger Camps professionelle instruktør team klar med viden, idéer og ekspertise til at skabe en unik begivenhed.
Vi arbejder gerne i både ind- og udland, til lands, til vands og i luften. Vi tilrettelægger læringsforløb af kortere og længere varighed og med mere eller mindre ekstremt indhold. I bestemmer.
Vi stiller gerne udstyr til rådighed – og det er også muligt at leje B&W hallen med aktiviteter.
Så ønsker I at rappelle ned ad Rundetårn, gå på vandet eller noget helt tredje, er vi med på at tænke nyt og sprænge rammerne.

Kontakt os på 51207703 eller på mail:
kontakt@urbanrangercamp.dk

1F6A4523
Skærmbillede 2018-06-06 kl. 10.44.43

Det stærkeste netværk – helikopter challenge

Vi har i flere omgange været del af at skabe rammerne omkring de vilde udfordringer der har været med i “det stærkeste netværk”, et tv program på kanal 5.
Vores personlige favorit var dog da deltagerne blev udfordret til at løfte en helikopter ude foran Urban Ranger Camp, med hjælp af deres netværk.
Hvor mange mennesker tror i, at det krævede for at løfte den?

Fuld plade – Superman challenge

Det populære tv program “Fuld plade” på TV2 havde endnu en spændende udfordring til os, hvor vi skulle hjælpe dem med at få en deltager til at føle hvordan det er at være intet mindre end superman.
Deltageren var spændt fast i et seleophæng, som vi varetog og blev ved hjælp af 2 støvsugere løftet/suget op, hvorefter han kunne flyve.
Vores ansvarsområde var seleophænget samt sikkerheden både før og under live tv showet.

 

Fuld plade
3-min

Nordic Race – Big Swing challenge

Vores venner fra Nordic Race udfordrede os til at skabe en ny forhindring til deres OCR løb på Refshaleøen.
Vi gjorde hvad vi er bedst til, nemlig at kaste folk ud i højderne (i den mest bogstavlige forstand) og lavede en forhindring hvor deltagerne skulle svinge sig med reb udover dokken i forsøget om at nå så langt som muligt inden de rammer det iskolde vand.
Vores Big Swing var meget vellidt blandt deltagerne og blev endda kåret til årets OCR forhindring i 2017.