Polterabend

Glem alt om at samle kys på Strøget

Book i stedet en adrenalinpumpende tur hos Urban Ranger Camp.

Vores aktiviteter er det perfekte afsæt for en aktiv og grænseoverskridende polterabend i København

Glem alt om at samle kys på Strøget
Book i stedet en adrenalinpumpende tur hos Urban Ranger Camp.

På Refshaleøen venter jer en action spækket oplevelse under taget af det legendariske og rå B&W skibsvært.

2
tc

Team challenge

Fokus på holdånd og samarbejde

Om end i er en gruppe som har været bedste venner siden folkeskolen eller en blandet flok som kun har gommen/bruden til fælles, så er TEAM CHALLENGE et kanon setup hvis i alle skal rystes sammen. I team challenge afdelingen er der fokus på samarbejde, kommunikation og team building med stort T. I kan sammensætte en pakke udfra vores 10 aktiviteter, som rummer højder fra 0-35 meter.

En populær polterabend pakke består af 1-2 aktiviteter til hele gruppen og afslutningsvis bliver gommen eller bruden “belønnet” med et Big Swing – en gyngetur som starter med et skridt ud fra en platform i 35 meters højde efterfulgt at 10 meters frit fald og en gyngetur på tværs igennem B&W hallen.
Læs mere om alle vores Team Challenge aktiviteter og se videoer af dem HER. Sammensæt din egen pakke og udfyld kontaktformularen.

Urban High Roping

Fokus på egen præstation

Er i en mindre gruppe (max. 15 personer), så kan i også prøve kræfter med vores urban high roping – verdens højeste af sin slags.

I 50 meter bevæger i jer som perler på en snor efter hinanden igennem 28 forhindringer fordelt på 4 baner og tager 4 svævebaner ned til sikker jord igen. Det hele har en varighed på 3-4 timer og koster 399 kr. per person. Du kan se ledige tider og booke en plads til jeres hold lige HER.

High roping banen fungerer også til polterabend, men vi anbefaler den til mindre grupper på 4-6 personer, så i stadig får en oplevelse af at være sammen som hold. Du kan læse mere om urban high roping HER.

UHR

Se vores reportage fra en dame polterabend i sommers.

“Ej det er jo fucking sindssygt det her! Det er lige før, at der er så langt ned, at det er helt urealistisk. Men det er fedt, det er virkelig fedt.”

– Karina, kommende brud 

Polterabend arrangement 2019

 

Stadig i tvivl om hvad der passer til jeres gruppe?

Send os en email eller giv os et kald, så kan vi hjælpe dig med at finde de helt rette aktiviteter til jer, så jeres gom eller brud får en action og adrenalin spækket oplevelse han/hun sent vil glemme.

Tlf. 5120 7703

eller mail: kontakt@urbanrangercamp.dk

HENPARTY 2 2